Самозалепващо Фолио за Кухня - Мрамор - Opaco Pianetra

d-c-fix

M77.011139

Продуктът вече не е наличен

6,00 лв.

Подробна информация:

Представяме ви нашето самозалепващо се фолио, идеално за декорация на кухненски плотове, мивки, стени и шкафове. Нашето декоративно самозалепващо фолио за подове и стени имитира ефекта на ламинат и е подходящо за всички видове кухненски интериори.

Нашето кухненско фолио е водоустойчиво, което го прави идеално за употреба на мивки и влажни зони. Термо фолиото за кухнята е подходящо за приложения, които са изложени на високи температури, като например кухненски плотове.

Нашето самозалепващо се фолио за кухня е лесно за приложение и монтиране. Просто поставете го върху желаната повърхност и го залепете с помощта на гладка кърпа или специална шпатула. Няма нужда от специални инструменти или знания.

Нашето декоративно фолио за кухня и за стени е с изключително високо качество и издържливост. Не се огъва, не се изцапва и не се разкъсва лесно, като осигурява дълготрайна декорация за вашата кухня.

Нашето самозалепващо фолио за кухненски шкафове и мивки предлага широка гама от декоративни и модерни дизайни, които ще подхождат на всяко предпочитане на клиента. Не само че осигурява визуално привлекателна декорация, но и предпазва мивките и шкафовете от драскотини и повреди.

Както можете да видите, нашето самозалепващо се фолио е перфектното решение за декорация на всяка кухня. Не се колебайте да изберете най-подходящия дизайн за вашата кухня, който да я превърне в привлекателно място за готвене и хранене.

Характеристики:

цвятмрамор
дебелина в микрони130 µ
широчина на ролката45 см.
Канали за въздух Bubble Freeне

24 други продукти в същата категория