Разгледани продукти

3D Карбон - цвят Лумар Фолио ORACAL Germany Lumar - 1.27м. | ORACAL Germany

ORACAL Germany

Продуктът вече не е наличен

33,60 лв.

-30%

48,00 лв.

Подробна информация:

  Самозалепващо се сиво карбоново фолио ORAJET е релефно, сиво фолио имитиращо структурата на истински карбон. Познато още като триизмерно фолио или 3D карбоново фолио 3D Carbon Vinyl.

  Широчината на ролката е 1.27 метра а дължината 30 метра. Ние сме единственият онлайн магазин за карбоново фолио и други видове декоративни фолиа в който не ви задължаваме да купувате на метър!!! Специално за вас сме направили система, чрез която може избирате между над 25 различни размера. Размерите са дори през 10 см. което ви позволява с точност да подберете правилният размер фолио без да се налага да ви задължаваме да купувате излишно количество за което, ще платите а няма да използвате.

  Другото което направихме за вас е да намаляваме цената при покупка на количества над един метър. С всеки следващ по голям размер цената на метър става по ниска. Например ако цената на линейният метър е 12 лв. то цената за 3м. няма да е 36 лева а ще бъде 33. При по-скъпите фолиа с цена за линеен метър над 12 лв. спестявате още повече. При покупка на 30 метра цената от 12 лв. приблизително пада на почти 8 лв. това е над -30% отстъпка от цената.

  Това фолио е подходящо както за вътрешен така и за външен монтаж. Самозалепващото се фолио е с UV защита и издържа на слънчевите лъчи. Цветът се запазва дълго време без да изсветле. Подходящо е както за облепяне на автомобилни капаци, тавани, калници, интериорни елементи, така и за ползване в жилищни сгради. Облепяне на плоскости, мебели, маси, шкафове, стени и други. Фолиото се мие лесно и е устойчиво на вода и препарати за миене които не са на спиртна основа.

   Този тип фолио е снабден с мрежа от канали за въздух от задната страна при лепителният слой, които спомагат за по-лесното избутване на въздуха при монтаж. Тези канали се наричат Bubble Free и улеснява много работата с такъв тип фолиа особено когато се облепят детайли с размери над 1 метър.

   Фолиото е изработено от висококачествен PVC материал който при нагряване се разтяга. Това позволява на фолиото да приема формата на всякакви видове извивки и вдлъбнатини.

Характеристики:

цвятсив
вид шарка3D едра
дебелина в микрони300 µ
широчина на ролката1.27 м.
Канали за въздух Bubble Freeда

9 други продукти в същата категория