Филтрирай по:

широчина на ролката
Канали за въздух Bubble Free
дебелина в микрони
Производител
Камуфлажно фолио

Камуфлажно фолио - маскировъчни лепенки за коли и джипове

Искате да скриете своя автомобил в гората или просто да придадете нов вид на колата си? Камуфлажното фолио е идеалното решение за вас! Нашата колекция от камуфлажни лепенки за коли и джипове ще ви предостави голям избор от маскировъчни фолиа, които ще направят автомобила ви невидим за окото.

Камуфлажните стикери за кола, които предлагаме, са създадени от висококачествени материали и са лесни за поставяне. Изберете от нашите различни дизайни на камуфлажно фолио за коли, като камуфлажни лепенки за джип, маскировъчно фолио и много други. Нашата камуфлажна лепенка за кола е перфектното решение за любителите на военните игри, риболова, лова или просто за всички, които искат да направят нещо различно с автомобила си.

Ние сме вашето място за качествено камуфлажно фолио за коли. Независимо дали искате да покриете цялата кола си с камуфлажно фолио, или да добавите малко стил на колата си, ние имаме правилното камуфлажно фолио за вас. За да видите нашата пълна гама от камуфлажни стикери за коли и други лепенки, посетете нашия уебсайт.

Камуфлажно фолио 

за страница
Показване на 1 - 15 от 18 артикула
Показване на 1 - 15 от 18 артикула