Разгледани продукти

Кожа Черна - самозалепващо се фолио

d-c-fix

9,00 лв.

Подробна информация:

Кожа Черна - самозалепващо се фолио е идеалното решение за тапициране и декориране на мебели, без да е необходимо да се залепват и сменят цялата кожа. Това самозалепващо се фолио е идеално за всички, които искат да подновят стари или износени мебели, без да има нужда да ги заменят напълно.

Този продукт е изработен от PVC материал и имитира визия на изкуствена кожа, която е изключително здрава и устойчива на износване. Самозалепващото се фолио осигурява допълнителна защита на повърхността на мебелите и я прави устойчива на различни видове повреди.

Тази черна кожа е подходяща за тапициране на дивани, столове, фотьойли и други мебели. Това е лесен начин да подновите стари и износени мебели или да промените изцяло визията на стаята ви. Също така, самозалепващата се кожа е перфектна за всички, които искат да създадат уникални проекти и декорации в дома си.

Това самозалепващо се фолио е лесно за поставяне и премахване, което го прави идеално за ежедневна употреба. Изберете качествената кожа за тапициране и декориране на мебели и създайте нов и свеж вид за вашия дом. Самозалепващата се кожа е перфектен избор за всички, които искат да подновят стари мебели или да променят визията на стаята си. Включете я във вашите проекти за декорация и тапициране и се наслаждавайте на новия си дом.

Характеристики:

цвятчерен
дебелина в микрони170 µ
широчина на ролката45 см., 90 см.
Канали за въздух Bubble Freeне

19 други продукти в същата категория