Разгледани продукти

Sticker City 3D Green - 1.27м.

henrydecoration

12,00 лв.

Подробна информация:

  Самозалепващо се зелено карбоново фолио Sticker City 3D е релефно, зеленофолио имитиращо структурата на истински карбон. Познато още като триизмерно фолио или 3D карбоново фолио 3D Carbon Vinyl.

  Широчината на ролката е 1.27 метра а дължината 30 метра. Ние сме единственият онлайн магазин за карбоново фолио и други видове декоративни фолиа в който не ви задължаваме да купувате на метър!!! Специално за вас сме направили система, чрез която може избирате между над 25 различни размера. Размерите са дори през 10 см. което ви позволява с точност да подберете правилният размер фолио без да се налага да ви задължаваме да купувате излишно количество за което, ще платите а няма да използвате.

  Другото което направихме за вас е да намаляваме цената при покупка на количества над един метър. С всеки следващ по голям размер цената на метър става по ниска. Например ако цената на линейният метър е 12 лв. то цената за 3м. няма да е 36 лева а ще бъде 33. При по-скъпите фолиа с цена за линеен метър над 12 лв. спестявате още повече. При покупка на 30 метра цената от 12 лв. приблизително пада на почти 8 лв. това е над -30% отстъпка от цената.

  Това фолио е подходящо както за вътрешен така и за външен монтаж. Подходящо е както за облепяне на автомобилни капаци, тавани, калници, интериорни елементи, така и за ползване в жилищни сгради. Облепяне на плоскости, мебели, маси, шкафове, стени и други. Фолиото се мие лесно и е устойчиво на вода и препарати за миене които не са на спиртна основа.

   Фолиото е изработено от висококачествен PVC материал който при нагряване се разтяга. Това позволява на фолиото да приема формата на всякакви видове извивки и вдлъбнатини.


Характеристики:

цвятзелен
вид шарка3D дребна
дебелина в микрони150 µ
широчина на ролката1.27 м.
Канали за въздух Bubble Freeне

3 други продукти в същата категория