Разгледани продукти

Фолио за мебели имитация на Дърво - Sonoma Eiche

d-c-fix

6,00 лв.

Подробна информация:

Ние предлагаме фолио за мебели с имитация на дърво, създадено за да придаде на вашите мебели елегантен вид и усещане за дървесина. Нашето фолио за мебели дъб сонома е перфектното решение за да направите вашите мебели уникални и стилни. Ние предлагаме широка гама от дизайни и цветове на фолиото, включително 3D фолио за мебели, което добавя допълнителен измерен ефект.

Мебелно фолио дъб сонома е лесно за прилагане и е подходящо за облепяне на различни видове повърхности, като дървени плочи, ПДЧ и други. Ние предлагаме както самозалепващо фолио за мебели, така и лепящо фолио за мебели, което може да бъде лесно приложено в домашни условия.

Декоративното фолио за мебели е перфектният начин да промените външния вид на вашите мебели. Ние предлагаме голямо разнообразие от цветове и дизайни на фолиото за мебели, включително фолио за шкафове, детско фолио за мебели и сиво фолио за мебели. Нашето фолио за мебели дъб сонома е подходящо и за лепене на фолио на мебели, като например облепване на секции с фолио.

Ние също така предлагаме пвц фолио за мебели, което е изключително издръжливо и подходящо за дългосрочна употреба. Можете да закупите фолио за мебели в нашия магазин за фолио във Варна, където ще откриете голямо разнообразие от продукти за облепване на мебели с фолио. Цените на нашето фолио за мебели са изключително конкурентни, като предлагаме и бяло фолио за мебели.

Фолиото за мебели дъб сонома е перфектен избор за хора, които търсят модерен и стилен дизайн за своите мебели. То може да се използва за облепяне на шкафове, маси, рафтове и др. и със сигурност ще придаде на вашите мебели красив и елегантен вид. Също така, фолиото е лесно за поставяне и не изисква специални умения или инструменти.

Ние предлагаме и 3D фолио за мебели, което може да придаде на вашите мебели реалистичен 3D ефект на дърво. Това е перфектен избор за тези, които търсят нещо по-различно и модерно за своите мебели.

Характеристики:

цвятдървесен
дебелина в микрони130 µ
широчина на ролката45 см., 90 см.
Канали за въздух Bubble Freeне

30 други продукти в същата категория